torsdag, augusti 18

Min sista helg i Melbourne

Tidsinställt inlägg eftersom jag just nu sitter på flyget på väg till Perth. Vet ej när jag får tillgång till internet nästa gång eftersom jag ska ut till vischan.

---

Min sista helg började med att jag mötte upp Trent för en drink. Han tequila sunrise och jag Coronas öl. Vi spelade på såna där casinomaskiner (läs han eftersom jag kan inte ett skvatt om sådant) Vann 200 dollar men sen förlorade vi allt lika fort. Stack hem till mig och så kom Rhys och vi drack lite goon och pratade om förr när vi alla jobbade på samma jobb. När vi kom till stan var det så upptaget över allt att vi fick vänta två jädra timmar på taxi, helt galet! Men det var det värt för vi kom till klubben just när det var som mest drag. Nu - bilder!

IMG_4704 copy
Rhys och Trent när vi försöker få tag på taxi.

IMG_4725 copy
Äntligen framme.

IMG_4719 copy
Rhys och den jobbiga vakten. Han sprang efter mig och försökte få mitt nummer, men det kunde han glömma. Hatar desperata vakter på gayklubbar som tror att man vill bli uppraggad bara för att man är en av de få tjejerna.

IMG_4722 copy
Gulle <3 IMG_4732 copy
Toabilder

IMG_4731 copy

IMG_4733 copy

IMG_4738 copy
Trent var min vakt.

IMG_4740 copy
Dancing in the dark.

IMG_4728 copy
Rhys, någon fab queen och Trent.

IMG_4727 copy
Fab!

IMG_4741 copy
Trent, jag och ett gäng fotoglada.

IMG_4743 copy
Vid femtiden stannade Trent kvar medan jag och Rhys tog taxi till stan, han drog vidare hem men jag kunde ju inte sluta kvällen utan ett besök på älskade Pony. Fan vad jag kommer sakna det stället, bästa musiken, bästa lokalen och bästa folket!

IMG_4746 copy
Jag träffade ett gäng från Perth. Helt galna killar.

IMG_4742 copy
Bajspaus.

IMG_4754 copy
Sju på morgonen när Pony stängde träffade jag denna sweetheart!

IMG_4756 copy
Monica är Andy Hair Candys vän och jag hade inte träffat henne förut men kände igen henne från bilder på FB.

IMG_4757 copy
Vi klickade direkt!

IMG_4763 copy
Haha Perth-gänget. Kolla killen till vänster *less*. Dags att gå hem!
Jag, Monica och hennes polare Paul åkte hem till honom på efterfest men vi däckade ganska snabbt i varsin soffa. Vid tio vaknade jag och gick hem i solskenet, han bodde typ ett stenkast från mig som tur var. Kul men rätt sliten sista helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar