måndag, januari 31

Kolt besserwisser

Förra året på Jokkmokks vintermarknad såg jag ett skräckexempel på en kvinna som bar sitt bälte till kolten som något slags Gällivare-häng. Det såg så förskräckligt fel ut för det förstör ju hela siluetten! En kvinno-kolt, oavsett modell, har en lätt timglasformad siluett. Alltså ska bältet sitta i midjan och inte på höften. Bär man den bara lite lite längre ner än vad som är tänkt så ser det genast ut som att man har för lång överkropp och det gör att proportionerna ser rätt lustiga ut. Rätt plats för bältet till en kvinno-kolt är där vart midjan är som smalast. Det är så simpelt men ändå fattar inte vissa. Allt är en illusion.

Låt mig visa med dessa pedagogiska bilder hur tokigt det kan se ut.

Untitled-1

Hoppas ni ser vilket bälte som är placerat rätt! Om en modell från Pradas höstvisning 2010 kan detta så måste andra koltbärare också kunna. Herregud!

(folk får väl göra vad tusan som helst med sina koltar, vira den runt huvudet som en slags turban eller vad som helst. Men vill man vara nytänkande och wild så gå hela vägen i såna fall och flytta inte bara ner bältet en aning för det ser bara B ut.)

2 kommentarer:

  1. Hahaha, men hallå. Den till höger! Och det kan jag som är från skaauune.

    Det är en silence of the lambs-referens. Han säger; Would you fuck me John? I'd fuck me so hard!

    SvaraRadera
  2. Haha förstår din aggression, fasiken hur kan man föredra det värsta när det eventuellt kan vara snyggt att ha det "rätt"?

    Förresten hade jag önskat att denna gång få besöka Jokkmokks marknad

    SvaraRadera