torsdag, mars 11

7 fakta om mig

Hade helt glömt bort att jag blev utmanad av Sofia att berätta 7 saker om mig själv så here we go:

1. Jag älskar 50 och 60-talet. Inredningen, kläderna och musiken. Men framför allt pinupporna. Dock inte kvinnoidealet som rådde då.

2. Jag har en förkärlek till mustascher av alla de slag och klär mig gärna själv i det i smyg. Min favorit mustasch är Salvador Dalis med blommor. Eller som Johnny Depp brukar ha.
mustascherX3
Dali, Depp och Kielatis i finfina mustascher.


3.
Klänning är mitt favoritplagg och jag är alltid på jakt efter den perfekta klänningen. Tyvärr springer jag mest omkring i fula mjukisar och nån sliten tisha + fleecejacka numera.

4. Jag kan bli fast i saker och ting, typ ett band eller musikstil (just nu är det fransk musik) eller bara sitta och rita i flera timmar. Får typ asperger-liknande beteende och snöar in mig och nöter "sönder" det. På gott och ont för omvärlden försvinner liksom då haha.

5.
Jag har en "sjukdom" som jag haft sen jag var 14 år (har varit på måååånga läkarundersökningar och specialister men ingen har lyckats lista ut vad det är) som gör att jag utan förvarning får ont i musklerna. Det är allt från lite känningar till hysterisk smärta så att det enda jag kan göra är att stå blixtstilla och bara andas. Har hänt att jag varit tvungen att åka in till akuten och få smärtstillande. Och detta ger givetvis konsekvenser... Men smärtorna kommer och går och det har, tyvärr, blivit en del av mig och mitt liv.

6.
Mina sämsta egenskaper är att jag alltid skjuter upp saker som är viktiga och tråkiga. och mitt dåliga tålamod är inget jag heller är så stolt över. Jobbar på det.

7.
Medan mina bästa egenskaper är att jag alltid försöker se något positivt i allt och att jag är snäll. Jag är även en öppen person som gärna testar nya saker och är inte sen till att tacka ja till spännande äventyr. Jag är nästan lite naivt nyfiken.

Jag utmanar följande sju personer Alexandra, Elina, Liselotte, Helena, Evelina, Tommie X och Pinup Couture.
Skriv sju fakta om er och utmana sedan sju andra. Om ni vill.

2 kommentarer:

  1. Jaa, det är dom!!! :) hihih.

    SvaraRadera
  2. sv: Vi har fått reda på vad infektionen var för övrigt! I hans ärr från operationen, såklart. De har klippt upp, tömt och tryckt i honom antibiotika nu. Så han är tusen gången piggare. Kan dock bero på de enorma mängderna morfin har har i kroppen 24/7, haha. Tack för orden!

    Vilken fin egenskap; att vara naivt nyfiken. Verkligen. Och din mustaschfetish är bäst! Var den som fick mig att börja läsa din blogg.

    Svårast att utmana MIG på det här. Haha, tack! :( :p

    SvaraRadera